Tjedni horoskop

Horoskop za: 03.03.2014. – 09.03.2014.

Tjedni horoskop

Photo by: 24sata.hr

Ovan 21.3. – 20.4.

Uživat ćete u izlascima i ljubavnim zagrljajima. Zavodit ćete duhovitošću i šarmom. Pošaljete li poruku ili nazovete osobu koja vam se sviđa, na pragu ste prvog uzbudljivog izlaska.
Odlično ćete se nositi s intelektualnim izazovima. Zvijezde pogoduju zavidnoj koncentraciji i ostvarenju kontakta. Bit ćete uspješni ako nudite usluge ili nešto prodajete.
Napravite ravnotežu između poslovnog i obiteljskog života.

Bik 21.4. – 20.5.

Sami sa sobom razriješit ćete dvojbe i spoznati što želite od svoje veze ili braka. Nećete tolerirati prevrtljivo partnerovo ponašanje, bez obzira koliko ga volite.
Ulagat ćete mnogo energije u zadatke, no rezultati će izostajati. Imat ćete osjećaj da vam ništa ne ide od ruke. Mogli bi vas snaći zaostaci ili obveze koje nisu na vrijeme rješavane.
Prihvatite ljude i događaje onakvima kakvi jesu.

Blizanci 21.5. – 21.6.

Venera će vam darovati sređen ljubavni život, samcima nove ljubavi, a nesretno zaljubljenima uzvraćene osjećaje. Zabavljajte se, ne razmišljajte o lošim iskustvima.
Sva razumna i utemeljena nastojanja na području posla, karijere i društvenog položaja imat će izgleda za uspjeh. Mogli biste ići na putovanja povezana s poslom ili obrazovanjem.
Imat ćete sreće u ljubavi pa to iskoristite za osvajanje.

Rak 22.6. – 22.7.

Obostrana sklonost popuštanju i suradnji zamijenit će raniju tvrdoglavost i svađu. Samci će biti zatrpani pozivima za izlaske ili uživati u izrazima ljubavi.
Bit ćete praktični, skloni dovitljivim financijskim rješenjima i odlukama. Vaše intelektualne sposobnosti bit će na visokoj razini, iako ćete se tjelesno brzo umarati.
Nemojte se preopteretiti obvezama, mislite i na odmor.

Lav 23.7. – 22.8.

Međusobno povjerenje možete vratiti otvorenim razgovorom, ali budite svjesni da je i vaš partner nervozan. Zajednički se približite problemu koji vas muči.
Poslovi se neće odvijati brzo, ili će krenuti pa zastajati, a rezultati kasniti. Uzrok tomu će biti činjenica da nećete raditi punim kapacitetom ili zbog odsustva suradnika.
Podmirite dugovanja koja imate i ne trošite iznad mogućnosti.

Djevica 23.8. – 23.9.

Vaše i partnerovo mišljenje će se razilaziti, no to vas neće razdvajati. Naprotiv! Nakon žučnih rasprava shvatit ćete koliko se ustvari uzajamno nadopunjujete.
Gubit ćete papire, pogrešno ispunjavati formulare i zaboravljati prenijeti poruke. Da biste izbjegli veće nesporazume, radite planski i zapisujte podatke.
Tjedan je odličan za liječenja, terapije i kozmetičke zahvate.

Vaga 24.9. – 23.10.

Bit ćete komunikativni i spontano se upuštati u razgovore s neznancima. Osjetite li naklonost prema nekome, vrlo brzo ćete se upustiti u zanimljiv razgovor.
Intelektualna snaga koju vam daju Merkur i Venera vaše su najjače oružje pa se istaknite na području pisanja, predavanja, rada u medijima ili umjetnosti. Bit ćete lucidni.
Planeti vam donose korist od sporta, zabave i kreativnog rada.

Škorpion 24.10. – 21.11.

Burni i prejaki osjećaji prema partneru mogu donijeti nepovoljan završetak. Zato nastojte pomnije birati riječi, kako bi partner shvatio što točno mislite.
Tjedan će biti obilježen smetnjama u komunikaciji pa prenošenje važnih složenih poruka ostavite za idući tjedan. Obiteljski problemi loše će utjecati na vašu koncentraciju.
Ne razmišljajte o poslu i osobama koje vam zagorčavaju život.

Strijelac 23.11. – 21.12.

Uživat ćete u tuđoj naklonosti, a komplimente ćete primati sa svih strana. Prihvatite udvaranje jedne privlačne osobe – mogla bi se izroditi prava veza.
Tjedan je dobar za sve one koji žele putovati, trgovati ili obaviti kakav sastanak i dogovor. Neće biti administrativnih smetnji, a i službenici ili suradnici bit će susretljivi.
Ne trebate u drugima tražiti potvrdu svojih vrijednosti.

Jarac 22.12. – 20.1.

Zbivanja će biti poticajna i uliti vam optimizam. No nemojte požurivati tijek novih veza. Sve ide dobro i bez vaših nastojanja, stoga nemojte na ničemu ustrajavati.
Zahvaljujući Merkuru bit ćete oštroumni. Prionite stoga na zadatke koji iziskuju pisanje, koncentraciju i prikupljanje podataka jer ćete biti iznimno snalažljivi. Bolje zarađujete!
Opuštat će vas glazba, hobi, sportske aktivnosti i fizički rad.

Vodenjak 21.1. – 19.2.

Česti poljupci i zagrljaji otkrit će vam dubinu partnerovih osjećaja. Većina parova promijenit će nešto u svojoj vezi, planirati roditeljstvo ili brak.
Vaša će popularnost osjetno porasti. Mogli biste naplatiti stari novčani dug. Poboljšavaju se i vaši odnosi s kolegama pa ako ste s nekim od njih zavađeni, doći će do pomirenja.
U svim neizvjesnim situacijama pouzdajte se u sebe.

Ribe 22.2. – 20.3.

Buran osjećajni život tjera vas u krajnosti pa ste neobjektivni. Ići ćete na sve ili ništa, što može dovesti do strastvenih ljubavi, ali i odnosa koji neće izdržati pritisak.
Ne gubite vrijeme na objašnjavanje i ispravljanje tuđih pogrešaka. Takav pristup mogao bi uroditi raspravama i ljutnjom. Previše ćete brinuti oko situacije koju ne možete izmijeniti.
Ne osvrćite se unatrag kada je ljubav posrijedi, idite naprijed.

(24sata.hr)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s